Мађионичар Бојан на летњој позорници библиотеке, учесник програма „мајски сусрети 2024“

МАЂИОНИЧАР БОЈАН НА ЛЕТЊОЈ ПОЗОРНИЦИ БИБЛИОТЕКЕ, УЧЕСНИК ПРОГРАМА „МАЈСКИ СУСРЕТИ 2024“

Мало магије свима нам добро дође, а посебно деци, за коју је сваки сусрет са мађионичарем посебан доживљај. За малишане и све посетиоце манифестације“Мајски сусрети“, у петак 17. маја од 12.30 часова на летњој позорници Библиотеке „Радован Бели Марковић“у Лајковцу наступиће и познати мађионичар Бојан Богдановић, један од наших најуспешнијих млађих мађионичара.
У име организатора, директорка Туристичке организације општине Лајковац Душица Јовичић позива суграђане, посебно најмлађе, на овај леп догађај у новом амбијенту, уз обећање да посетиоце „Мајских сусрета и овога пута очекује богат и разноврстан програм.
Манифестација, која је вец постала традиционална, својеврстан је поклон суграђанима, посебно оним најмлађима.“
Програм садржајне и шаренолике манифестације почиње у 12.30 часова, управо наступом мађионичара,најрепрезентативнијег аниматора за децу.

Бојану ово неће бити први сусрет са лајковачком публиком, јер је до сада у више наврата успешно наступао на више овдашњих манифестација.

“Позивам све родитеље, да са малишанима дођу на ову манифестацију! Видимо се, очекујемо вас у што већем броју! Мађионичарство је једна од најређих професија на свету, с обзиром да према неким статистичким подацима, на два милиона људи „дође“ један професионални мађионичар. Ја, као тај један на два милиона, долазим у Лајковац и немојте пропустити ту прилику да заједно подржимо „Мајске сусрете“ иодлично се забавимо. Гарантујем свим посетиоцима незабораван доживљај, посебно деци.”
На питање, како је замислио свој наступ овога пута у Лајковцу, шаљиво је рекао: “У рукаву кец, у шеширу зец, дођите да видите сјајне мађионичарске трикове, то се мора доживети!”

Добро позната крилатица младог мађионичара Бојана је: „Не чекајте да вам се магија деси, створите је сами!“ То вреди запамтити!